OncoFort - primul centru oncologic urmand modelul Austriac

Centrul OncoFort a inregistrat un bilant remarcabil la 5 luni de la lansare, primul pacient roman urmand prima sedinta de radioterapie pe data de 22 noiembrie 2010. Peste 500 de pacienti au primit un diagnostic de la medicii oncologi austrieci si totodata un plan de tratament eficient, 151 de persoane urmeaza un tratament de chimioterapie, 20 de pacienti urmeaza un tratament complet de radioterapie (15 pacienti au facut o parte din sedintele de radioterapie iar restul sunt in faza de analiza a dosarului medical si de stabilire a planului de tratament).

“Centrul ofera o alternativa pacientilor romani chiar la ei acasa, scutind pacientul de cheltuieli suplimentare cu transportul si cazarea. Centrul urmeaza modelul Austriac (aparatura, experienta, personal calificat), unul dintre cele mai renumite centre din Europa” afirma Georgeta Serban, director general Gral Medical.

Aparatura medicala, echipamentele complementare, buncarul si dotarile necesare au ridicat investitia pentru deschiderea centrului OncoFort la 3.5 milioane Euro. Nucleul centrului il reprezinta departamentul de radioterapie dotat cu un accelerator de particule de ultima generatie. Centrul de Radioterapie este situat in cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament Gral Medical din zona P-ta Alba Iulia din Bucuresti. El va putea oferi tratament pentru minim 50 de pacienti pe luna.

Un tratament complet de radioterapie (consultatii, plan de tratament, sedinte de radioterapie) nu depaseste pretul de 5000 Euro, un cost mult mai mic in comparatie cu preturile din tarile occidentale.
Incepand cu 09.12.2010 pacientii pot face programare online pe site-ul oficial al centrului: www.oncofort.ro sau direct la call center: 021 323 00 00 (02).

www.web-estate.ro